Combera Retail Romania

Despre noi

Combera Retail este o companie infiintata in februarie 2008.  Pana in 2010 a functionat sub numele de IMS Retail, ulterior fiind afiliata la grupul de origine germana Combera - astazi actionar majoritar al organizatiei.

Intentia acestei companii a fost si ramane sa ridice nivelul serviciilor in retailul romanesc - incepand de la relatia cu clientii pana in magazine si consumatorii directi.  Combera Retail este o companie cu radacini adanci in retailul romanesc, majoritatea celor care conduc operatiunile de zi cu zi ale companiei desfasurandu-si activitatea la diferite momente in cariera in magazine.  Ne mandrim cu faptul ca stim retail-ul.

Partenerii nostri sunt in majoritate mari lanturi de retail multinationale:  Lidl, Real, Auchan, Cora, Penny, Metro, dar si companii cum ar fi Nielsen, Coca Cola, UPC, Samsung si Canon.

De la idee strategica la implementare, Combera Retail si-a construit o imagine solida de companie serioasa care a ajutat partenerii sai in situatii de criza si a ajutat la optimizarea costurilor acestora.